Skip to content

Ny styrelse i Höganäs Folkparti

februari 22, 2010

En kvinna tar över rodret

Vid årsmötet för Folkpartiet Liberalerna i Höganäs valdes Hanna Werth som ny ordförande efter avgående Göran Olsson. Göran som varit ordförande i fyra år avtackades varmt av de församlade Folkpartisterna när klubban överlämnades.

Göran Olsson

”Det är viktigt att nya personer får ta över ansvaret så att många känner sig delaktiga” säger han som dock kvarstår som förstanamn på

kommunfullmäktigelistan inför valet i september samt tar en plats som ersättare i styrelsen. ”Jag ser fram emot valrörelsen och kommer inte att försvinna från politiken – det är nu det roliga börjar” säger Göran Olsson.

Hanna Werth, som också är ordförande för Kultur & Fritidsnämnden, antar utmaningen att styra partiet genom valåret och innehar själv en nionde plats på kommunfullmäktigelistan.

”Jag tackar för förtroendet och tar gärna över stafettpinnen efter Göran som gjort ett jätte bra jobb. Vi är ett bra gäng och det här ska bli roligt. Delaktighet och högt till tak även fortsättningsvis” säger Hanna.

Hanna Werth

Som ny vice ordförande efter Hanna Werth valdes Louise Stjernquist som återfinns bland annat i utbildningsnämnden och står som tredje namn på kommunfullmäktige listan efter Göran Olsson och Ros-Mari Paulsson, som båda är veteraner i sammanhanget.

För en fri värld

Louise Stjernquist

”Jag ska göra mitt bästa för att axla manteln efter Hanna, det ska nog gå bra. Vi sprider ansvaret på många och försöker ta tillvara på allas olika kunskaper och erfarenheter. På så vis får vi en bred och stabil grupp som representerar alla delar av samhället, något jag tror är mycket viktigt” säger Louise.

Till ny sekreterare valdes Emilie Nilsson, Thomas Akner kvarstår som kassör och syrelsen består således av Hanna Werth – ordförande, Louise Stjernquist – vice ordförande, Thomas Akner – kassör, Emilie Nilsson – sekreterare och Ulrika Adsersen, Ingemar Svensson, Ros-Mari Paulsson, Lennart Johanson och Mufida Dizdar som ordinarie ledamöter.

HD:s artikel om saken

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: