Skip to content

vränga kan man ju alltid…

augusti 6, 2010

Cirkus!

Läser ytterligare inlägg i denna höghusfråga som jagat Höganäs kommun ganska länge nu. Jag skrev om det alldeles nyligen och tyckte att det var lite bra att kommunalrådet nu tänkte släppa sin 60 vånings linje, men ropade nog hej innan bäcken ens kommit inom synhåll.

Det är väl så när man som jag är van att säga vad man tycker och sedan dessutom stå för det, vilket kanske inte direkt räknas som politiskt korrekt…

Senaste vändningen – eller vrängningen – i frågan visar ju klart och tydligt att de övriga allianspartierna utesluter Folkpartiet och att höghuset faktiskt visst står kvar som ett alternativ:

”Det som är nytt är alltså att vi bollar med fler alternativ än ett höghustorn. Uppgörelsen om hamnen inom alliansen utom Folkpartiet står kvar vill jag understryka, säger Péter Kovács”

Så… då tar väl jag bladet från munnen och riskerar att bli utskälld igen..

Det intressanta här är att det ALDRIG NÅGONSIN varit aktuellt med NÅGON FORM av annat alternativ i diskussionerna om hamnens utbyggnad! Kommunalrådet har effektivt tystat ALLA övriga förslag – och har det inte gått att tystas, så som vi i fp, så kan man alltid använda sig av rösttekniska finurligheter och ställa olika förslag mot varandra men INTE mot hans eget förslag!

Så det är ju väldigt gentilt att det nu börjar tittas på MÖJLIGHETEN att komma med andra förslag! Tyvärr är detta heller inte något som är sällsynt utan sker titt som tätt.

Vi i fp kör linjen – arbeta mellan valen FÖR medborgarna! Men vi har vår ideologi i botten.

Detta, mina vänner, är politik!

Lolo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: