Skip to content

Utmaningen avslogs och bussarna blev något annat

september 9, 2011

och inte att blunda heller.......

Det blev ingen utmaning denna gången av Kullagymnasiet. En enig nämnd avslog – och folkpartiets skäl har vi ju redan varit väldigt tydliga med. Ärendet som berörde utredning om bussning av Vikenelever blev något helt annat och här tar jag faktiskt åt mig äran!

En ganska enkel förändring av förslag till beslut gjorde att det istället handlar om att utreda ALLA möjliga sätt att komma åt problematiken med trångboddhet osv. Så som:

  • Högstadieskola separat
  • Andra lokaler att använda sig av
  • Bussning (ska ju också ses över naturligtvis)
  • osv osv osv

Detta för att inte låsa utredningen utan låta alla dörrar vara öppna. Vi vill ju ha en så riktig och verklighetstrogen bild av situationen som möjligt.

Nu har nämnden också äntligen beslutat om resterande delen av marknadsföringspengarna som vi fick tidigare i år. (se tidigare blogginlägg) Ordförandens förslag röstades igenom vilket innebär att en marknadsutredning ska göras av utomstående och att resterande delen ska gå till IT satsningar så som datorer.

JA MEN DET VAR VÄL PÅ TIDEN!!! Elever, lärare och flera av oss politiker har väsnats om detta länge!  Ibland önskar man att öronpropparna diskades bort med rotborste eller nått.

På det hela taget är i alla fall jag belåten. Oavsett anledning har vi fått som vi ville och jag misstänker att flera partier känner likadant.

Lolo

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: