Skip to content

Gemensamma aktioner är positivt

oktober 24, 2011

Att skolorna i Höganäs kommun behöver stärkta resurser är nog tydligt för var och en som har läst tidningen och följt debatter och diskussioner det senaste halvåret, och nu tar rektorerna till ordet också.

Jag vill bara säga att initiativet att göra gemensam sak är något positivt! Det är ju så här vi vill att det ska fungera,  att medborgare och

Det funkade såhär också - men räcker det idag?

tjänstemän lyfter problem som kräver politiska beslut. Att vi arbetar tillsammans. Vi politiker lever i samma verklighet och stöter på samma problem som alla andra medborgare och samspelet är otroligt viktigt.

Att Höganäs skolor ligger på 15 plats i riket resultatmässigt och på 256 plats för instoppad krona talar sitt, för mig, tydliga språk. Signaler om stress och svårigheter ute i verksamheten har funnits under en längre tid. Detta uppmärksammade vi redan i budgetprocessen och har vidhållit det hela vägen.

Vi är inte förvånade alls – det som rektorerna lyfter i sin skrivelse är alla saker som vi agerat för i nämnden och debatterat hårt och vi kommer att fortsätta arbeta för bättre resurser och möjligheter i skolan.

Lolo

 

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: